Medisch Secretaresse
(30-36 uur)

 

Wij zijn een gespecialiseerd zorgverlener gericht op de gynaecologische zorg voor vrouwen van alle leeftijden. Onze visie is om ‘vrouwen te helpen volop in het leven te staan’.

We doen dit op een kleinschalige, betrokken en patiëntgerichte manier. Dit kan niet zonder onze mensen. Zij zijn de specialisten in hun vakgebied en voelen betrokkenheid met de patiënt en hun collega’s. Ellesie zorgt ervoor dat deze deskundigheid behouden blijft en er ruimte is voor jou als persoon.

Ter versterking van ons team Ellesie vrouwenkliniek te Boxmeer zoeken wij een

Medisch Secretaresse
(30-36 uur)

Jij: 

  • bent betrokken, professioneel en staat open voor nieuwe ideeën;
  • hebt een afgeronde opleiding tot Medisch Secretaresse;
  • goede Nederlandse uitdrukkingsvaardigheden;
  • bent goed met computers.

Wij bieden:

  • 8 enthousiaste collega’s die topzorg leveren;
  • een gezellige werksfeer met korte lijnen;
  • arbeidsvoorwaarden op basis van CAO ZKN salarisschaal 35 (max. € 3.118 bij 40 uur per week);
  • mogelijkheid jezelf te ontwikkelen o.a. door een persoonlijk scholingsbudget.

Ben jij die energieke, hardwerkende en initiatiefrijke Medisch Secretaresse die in een jonge en dynamische organisatie wil werken?
Als medisch secretaresse ben jij tezamen met de verpleegkundigen de spil van de kliniek. Je ontvangt de patiënten gastvrij, registreert en controleert patiëntgegevens en maakt vervolgafspraken.
Daarnaast beantwoord je de telefoon en verricht je administratieve werkzaamheden, waaronder verwerken van post, herhaalrecepten, patiënten brieven en opdrachten van artsen en verpleegkundigen.
We zijn kort geleden vanuit faillissement overgenomen. Hierdoor is het op dit moment erg druk en is het belangrijk dat je stressbestendig bent, zelfstandig kunt werken en overzicht kunt bewaren.

Wil je meer informatie over deze functie dan kun je contact opnemen met Els van Doorn per email via info@ellesie.nl of neem een kijkje op onze website www.ellesie.nl

Spreekt deze functie je aan? Dan ontvangen wij graag uiterlijk 29 november 2020 een motivatie plus CV per e-mail, ter attentie van Aafke van Dijk, P&O Adviseur; pz@ellesie.nl.

Reageren