Nieuwe afspraak

*Chronische ziekten (zoals gewrichtsklachten, spierklachten, darmklachten, fibromyalgie)

LET OP!

De wachttijd voor Dr. Barbara Havenith is momenteel langer dan 6 maanden. Voor alle andere artsen de wachttijd 2-3 maanden.
U ontvangt géén aparte bevestiging dat uw aanvraag binnen is gekomen.
6 weken voordat U uw afspraak heeft, krijgt U een email en een brief met de uitnodiging van de afspraak.
 Dit is een beveiligde verbinding

Er is een nieuwe wet bescherming persoonsgegevens. Vrouwenpoli Boxmeer gaat erg zorgvuldig met uw persoonlijke gegevens om. Lees meer hierover op onze website.

Door uitbreiding van ons team, is de wachttijd momenteel kort! U kunt vrij snel terecht! Afhankelijk van uw klacht(en) wordt u bij de juiste arts geplaatst.

We adviseren dringend om vooraf een verwijzing door uw huisarts naar de Vrouwenpoli aan te vragen. Een verwijzing is één jaar geldig. Neem de verwijzing mee tijdens uw eerste consult.

Wilt u gebruik maken van deze mogelijkheid? Vul dan a.u.b. onderstaande gegevens in. Na ontvangst van de gegevens zetten wij u op de lijst en ontvangt u bericht wanneer uw afspraak is ingepland.

LET OP! De Vrouwenpoli® heeft geen contracten met verzekeraars. Afhankelijk van uw verzekeraar en soort polis, wordt een consult bij de Vrouwenpoli® door uw verzekeraar deels of helemaal niet vergoed. Voor meer informatie kijk naar onze Prijzenpagina.

Lees hier onze Algemene Voorwaarden en onze Prijzenpagina over vergoedingen.