Verpleegkundige Overgangsconsulent
(8-12 uur)

 

Wij zijn een gespecialiseerd zorgverlener gericht op de gynaecologische zorg voor vrouwen van alle leeftijden. Onze visie is om ‘vrouwen te helpen volop in het leven te staan’.

We doen dit op een kleinschalige, betrokken en patiëntgerichte manier. Dit kan niet zonder onze mensen. Zij zijn de specialisten in hun vakgebied en voelen betrokkenheid met de patiënt en hun collega’s. Ellesie zorgt ervoor dat deze deskundigheid behouden blijft en er ruimte is voor jou als persoon.

Ter versterking van ons team Ellesie vrouwenkliniek te Boxmeer zoeken wij een

Verpleegkundige Overgangsconsulent
(8-12 uur)

Jij: 

  • bent iemand die opgewekt is, daadkrachtig en een initiatiefrijke teamplayer;
  • hebt sterke communicatieve en empathische vaardigheden;
  • bent als Verpleegkundige BIG geregistreerd;
  • hebt bij voorkeur de opleiding tot overgangsconsulent afgerond.

Wij bieden:

  • 6 enthousiaste collega’s die topzorg leveren;
  • een gezellige werksfeer met korte lijnen;
  • arbeidsvoorwaarden op basis van CAO ZKN salarisschaal 50 (max. € 3.821,- bij 40 uur per week);
  • mogelijkheid jezelf te ontwikkelen o.a. door een persoonlijk scholingsbudget.

In deze functie zie je patiënten met klachten rondom de overgang. Je begeleidt en informeert vrouwen met klachten van de overgang, waaronder ook vrouwen die om welke reden dan ook met een vervroegde overgang te maken krijgen (denk aan bv. POI, of door behandeling geïnduceerd). Als verpleegkundig overgangsconsulent is het jouw taak om de klachten goed in kaart te brengen en juiste informatie inzake de bijbehorende gezondheidsproblematiek over te dragen aan de patiënt. Hierbij geef je informatie over behandelmogelijkheden en zowel voedings- als leefstijl adviezen.

Wil je meer informatie over deze functie dan kun je contact opnemen met Els van Doorn per email via info@ellesie.nl of neem een kijkje op onze website www.ellesie.nl

Spreekt deze functie je aan? Dan ontvangen wij graag uiterlijk 15 november 2020 een motivatie plus CV per e-mail, ter attentie van Aafke van Dijk, P&O Adviseur; info@ellesie.nl.

Reageren